Veelgestelde vragen

Iedereen die zijn theorie voor het autorijbewijs wil halen bij het CBR. En voor iedereen die de verkeersregels beter wil kennen.
Nadat u uw account heeft geactiveerd ontvangt u 60 dagen gratis theorie toegang tot alle oefen modules. Nadat uw proefperiode is verlopen, kunt u kiezen uit één van de 3 pakketten. Pakketten bekijken.
Betalingen gaan met IDEAL & PayPal. Dit loopt via de beveiligde omgeving van Mollie. Deze omgeving is gecertificieerd als Collecting Payment Service Provider (CPSP) en is 100% veilig.
Ja, alle theorie en examenvragen zijn up-to-date. Ook de nieuwste CBR-vragen (vanaf 1 januari 2018) zijn verwerkt en opgenomen
Ja, nadat u een van de oefen modules heeft voltoold. U krijgt een overzicht van de gemaakte examen, u kunt een foutieve vraag selecteren en de theorie bestuderen. Ook kunt u uw resultaten opslaan om deze later in te zien.
Ja, u kunt van ieder gemaakte examen de resultaten opslaan en deze later bestuderen.
Ja, voordat u begint aan een oefen module worden alle vragen geselecteerd en geshuffeld. Zo willen wij voorkomen dat u de juiste antwoorden al weet voordat u aan een oefen module begint.
Ja. Als het pakket is verlopen moet je dus opnieuw een bestelling plaatsen.
Naar een succesvolle betaling kunt u direct starten met het oefenen van de theorie modules.
Helaas. Op dit moment wordt er nog gewerkt aan een vertalingsprogramma om AutotheorieXL ook in het engels te weergeven.
Als je de pakket pagina bekijkt, klik je eerst op de "Bestellen" knop. Vervolgens verschijnt er een scherm waarop je een betalingsmethode kunt kiezen. Klik op de door u gewenste betalingsmethode waarna je naar de betaalpagina wordt geleidt. Als je betaald hebt, heb je je bestelling succesvol afgerond. Wordt er direct de door u geselecteerde pakket toegevoegd op uw account. Voordat u kunt beginnen, dient u opnieuw in te loggen in uw account om het bestelde pakket te activeren. Je kunt dan direct onbeperkt oefenen en/of leren van het CBR theorie-examen!
Zowel de werking van onze theorie-examens als het soort vragen zijn vergelijkbaar met het soort vragen dat het CBR stelt op het echte theorie-examen. Ook krijg je na het maken van elk examen de uitslag te zien om te kijken of je geslaagd of gezakt was voor het echte theorie-examen. Daarnaast zie je welke vraag je goed of fout beantwoord hebt, want je wilt natuurlijk wel weten wat je fout of goed gedaan hebt. Natuurlijk komen onze theorie-examens niet 100% overeen met het CBR theorie-examen, want het echte CBR theorie-examen is natuurlijk geheim.
AutotheorieXL heeft 3 theorie oefen pakketten: Pakket 1 krijgt u 72 uur theorie toegang.
Pakket 2 krijgt u 14 dagen theorie toegang.
Pakket 3 krijgt u 70 dagen theorie toegang.
Je online voorbereiden door te oefenen en te leren voor je CBR theorie-examen kan op onze website hoe jij dit wilt! Onze online software werkt zowel via je desktop of laptop als tablet. Het maakt zelfs niet uit of je Windows, Linux of Mac gebruikt, met onze online software leer en oefen je via elke browser met elk apparaat. Je hebt dus geen super nieuwe computer nodig om onze software te kunnen gebruiken. Jouw computer, laptop of desktop is dus ook geschikt voor onze online software om te leren en te oefenen voor het CBR theorie-examen.
check
Direct toegang tot theorie examens
check
Meer dan 800+ theorie vragen
check
Snel en veilig afrekenen via iDEAL, PayPal

Wij helpen jou graag op weg. Oefen 60 dagen gratis!