Informatie over de auto theorie-examens

Theorie examens oefenen


Als je de theorie geleerd hebt, is het tijd om het theorie-examen te oefenen. Onze theorie-examens zijn vergelijkbaar met die van het CBR. De examens hebben dezelfde soort vragen en de examens werken op dezelfde manier.

Werking van de oefen theorie-examens


Net als op het CBR auto theorie-examen krijg je 65 vragen, verdeeld over 25 gevaarherkenningsvragen, 30 vragen over verkeersregels en 10 vragen over verkeersinzicht. In totaal heb je 45 minuten voor het gehele examen. Voor de gevaarherkenningsvragen heb je per vraag 8 seconden de tijd om deze te beantwoorden en dien je minimaal 13 van de 25 vragen correct te beantwoorden. Van de 30 verkeersregels en 10 verkeersinzichtsvragen dien je 35 van de in totaal 40 vragen correct te beantwoorden.

Na het maken van ieder examen krijg je de uitslag en weet je of je geslaagd zou zijn voor het eche auto theorie-examen. Daarnaast zie je welke vraag je goed of fout beantwoord hebt, zodat je precies weet waar je nog meer aandacht aan moet besteden om te slagen.

Bereid je voor en slaag!


Het theorie-examen toetst of je de theorie beheerst om te kunnen autorijden. Dit is geen makkelijk examen, oefen daarom veel theorie-examens. Van alle kandidaten die voor het eerst het auto theorie-examen afleggen, slaagt minder dan de helft (43,79% van de kandidaten slaagt, bron: CBR, 2018). Bereid je dus goed voor door veel te oefenen, dan weet je wat je kunt verwachten op het echte theorie-examen. Bovendien snap je dan beter hoe het examen in elkaar zit.

Theorie oefenen


Als je de theorie geleerd hebt, is het tijd om het theorie-examen te oefenen. Onze theorie-examens zijn vergelijkbaar met die van het CBR. De examens hebben dezelfde soort vragen en de examens werken op dezelfde manier.

Oefen examens


Net als op het CBR auto theorie-examen krijg je 65 vragen, verdeeld over 25 gevaarherkenning vragen, 40 vragen over regels & inzicht. In totaal heb je 45 minuten voor het gehele examen. Voor gevaarherkenning heb je per vraag 8 seconden de tijd om deze te beantwoorden en dien je minimaal 13 van de 25 vragen correct te beantwoorden. Van de 40 Regels & Inzicht dien je 35 van de 40 vragen correct te beantwoorden.

Zorgen dat jij slaagt


Met een hoog percentage van 56,21% slagen niet voor hun theorie examen aan het CBR, daarom is het belangrijk dat wij jou op weg helpen om de te slagen in 1x. Bereid je daarom goed voor door veel te oefenen.

Direct toegang


Na het activeren van uw account nadat u deze heeft geregistreerd krijg u direct toegang tot het online toetsing systeem. Je kan direct starten met oefenen van 4 verschillende modules.

Losse oefen modules


Heeft u moeite met bijvoorbeeld alleen Regels & Inzicht, dan kunt u deze apart oefenen. bij het oefenen van een losse module krijgt u 65 vragen.

Foutanalyse


Als je tijdens het oefenen een fout maakt, wil je weten waar je nog aan kan werken. Onze uitgebreide foutanalyse laat precies zien welke vragen je fout beantwoord hebt.